Boekhouding Amsterdam logo b

Henk Willemsen van Boekhouding Amsterdam

 Henk Willemsen

Naast mijn werk heb ik met veel plezier in 2015 de opleiding voor Register Belastingconsulent succesvol afgerond. ik houd me dagelijks op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in mijn vakgebied. De opgedane kennis en ervaring zet ik in om de boekhoudingen van MKB, ZZP- ers, en Verenigingen van Eigenaars te verzorgen.

Mijn klanten waarderen mijn vakinhoudelijke adviezen. Van hen krijg ik vaak terug dat ze mij een betrouwbare adviseur vinden. Ik ben iemand met visie, focus en durf om uit je comfortzone te treden.

Ik ben mijn carrière gestart bij distributiemaatschappij Record Service Benelux en platenmaatschappij Ariola, het latere BMG, onderdeel van het grote Bertelsmann concern). Daarna ben ik bij een kleiner label gaan werken, VAN Record Company.

Om u nog beter van dienst te kunnen zijn heb ik me aangesloten bij “Grow Finance BV” waar ik tezamen met professionals uit het financiële vakgebied werk aan een toekomstbestendige financiële en fiscale bedrijfsadvisering, waarvan een gedegen geautomatiseerde boekhouding de basis vormt. Voor meer info zie de website: www.growfinance.nl
Vanuit deze samenwerking kan ik u nog beter van dienst zijn. U bent van harte welkom voor een kennismakingsgesprek.

Boekhouding Amsterdam richt zich voortaan op het verzorgen van administratie van kleinere VvE’s .